18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor kongreye gidiyor

Bank Asya 1. Lig'de kendi sahasında Altay'a 1-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da yönetim kurulu, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.


Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, taraftarların sürekli yönetim aleyhinde tezahüratlar yapmaları ve yönetime gerekli desteğin verilmemesi nedeniyle yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.


Öte yandan Kardemir Karabükspor-Altay maçını izlemek için Karabük'e gelen Altaylı taraftarları taşıyan otobüs, polis tarafından şehir girişinde durduruldu. Otobüste polisin yaptığı kontrollerde bazı taraftarların üzerinde esrar maddesi çıkarken, araç içersinde çok sayıda kesici alet bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan taraftarların sorgusu sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 09:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taraftar IP: 85.104.138.xxx Tarih : 3.11.2008 23:44:46

Bir kaç kendini bilmezin yaptığı terbiyesizlik hiç hoş değil.Kendini taraftar sanan bu kişiler sağla sola uğraşacaklarına takımı desteklesinler.Rakip takıma,taraftarına,başkana küfür ederek takıma destek verilmez.Çıkıpta başkanmı oynasın.Kaleci kale çizgisinde rakip oyuncuya çalım yapıyor.Kaptırsa gol olacak,başkan ne yapsın.Takımın en iyi oyuncusu Hakan Bayraktar oyundan alınıyor.Takımda cesaret yok,kaleye şut çekmeye korkarmı insan ya.Ondan sonra hoca iyi oynadık diyor.Bu temenni ile olmuyor.Bizde kör değiliz.Takım bu zihniyetle kesinlikle küme düşer.