18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor transfere başlıyor

KARABÜKSPOR TRANSFERE 1 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, iç transfer çalışmalarına 1 Haziran itibari ile başlayacaklarını söyledi.

Ligin son haftasında Adanaspor karşısında galip gelip 80 puanla bitirmek istediklerini ancak istemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını ifade eden Metin Yılmaz, "Ligin son maçında galip gelip 77 olan puanımızı 80'e çıkarmak istiyorduk. İstemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Karabükspor 77 puanla rekor kırarak ve şampiyon olarak ligi tamamladı. Adanaspor maçının mağlubiyeti de bizleri ve taraftarları üzdü. 23 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyetimizle bu ligi 77 puanla bitirdik. En fazla gol atan

takımız, en az gol yiyen takımız, gol kralı bizim takımımızdan çıktı. Bütün rekorlarda Kardemir Karabükspor'un damgası var. Çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezonun artılarını eksilerini değerlendirip önümüzdeki sene daha çetin bir ligde oynayacağız ve Süper Lig'de gerekli takviyeleri yapıp iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Adanaspor maçı sonrası futbolculara 1 Haziran'a kadar izin verdiklerini de açıklayan Yılmaz şunları söyledi:

"İç transferlere 1 Haziran itibariyle başlayacağız. 1 Haziran'a kadar futbolcularımıza izin verdik. 1 Haziran'da yola devam etmek istediğimiz futbolcularımız ile masaya oturacağız. Onun ardından dış transfer çalışmalarını da yaparak Süper Lig programı belli olunca kamp çalışmalarına başlayacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:39:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?