21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Karabükspor'da Malatya hesabı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un Profesyonel Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, "Hafta sonu deplasmanda yapacağımız Malatyaspor maçını kazanarak, kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz" dedi.


Takımın Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladığını ve yarın otobüsle Ankara'ya, oradan da uçakla Malatya'ya gideceklerini anlatan Yılmaz , "Kırmızı kart cezalısı Hakan Bayraktar ile sarı kart cezalısı Aydın ve antrenmanda sakatlanan Mahmut, Malatyaspor karşılaşmasında yerini alamayacak.

Ancak, sakatlıkları bulunan çok sayıda oyuncumuz iyileşti. Bunlar antrenmanlarda iyi performans sergiliyorlar. Hafta sonunda deplasmanda yapacağımız Malatyaspor maçını kazanarak, kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Amacımız, iyi bir oyun ile Malatya karşısında galip gelerek, ligde isteğimiz ve arzu ettiğimiz yere gelmektir" diye kaydetti.


Malatyaspor karşılaşmasının ardından Diyarbakırspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını, bu maçın hazırlıklarını Karabük'e dönmeden Adıyaman'da gerçekleştireceklerini ifade eden Metin Yılmaz, her iki deplasman karşılaşmalarından puanlarla kente dönmeyi arzuladıklarını söyledi.
Diğer yandan Kırmızı mavili takımın Yaşar Kaptan Çebi sahasında yaptığı gece idmanlarında neşe içersinde oldukları gözlendi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 17:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?