18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da mesai başladı

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA ANKARAGÜCÜ MESAİSİ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Sivasspor karşısında 5-1'lik mağlubiyet alan Kardemir D.Ç Karabükspor Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Yücel İldiz, üst üste iki tane deplasman maçını kaybettiklerini ve puantaj anlamda önemli bir kayıplarının olmadığını söyledi.

Hafta sonu sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Kırmızı-mavili ekip 2 günlük iznin ardından bugün Onur sahasında hazırlıklarını başladı. İdman öncesi saha ortasında futbolcularla Sivas maçının analizini yapan teknik direktör Yücel İldiz, futbolculara Sivas maçında yaptıkları hatalar konusunda uyarılarda bulundu.

Futbolcularla yaptığını mini toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Yücel İldiz, takımda sakat oyuncularının olduğunu ancak bunun kendileri için hiçbir zaman mazeret olmadığı belirterek, "Biraz önce futbolcularımızla birlikte Sivas maçının eleştirisini birlikte yaptık. Sivas maçında gerçekten takım savunmasında ferdi hatalar yaptık. Bu bizim oyunumuz değil ve bu nedenle enteresan bir netice çıktı. Sonuç itibari ile iki tane deplasman maçı kaybettik ve puantaj anlamda önemli bir kaybımız yok.

Bizim adımıza önemli olan sahamızda oynayacağımız müsabakalar ve kalan 4 maçta daha iyi neticeler alabilmek. Bu anlamda hafta sonu sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçına hazırlanıyoruz. Hafta sonu oldukça zor bir Ankaragücü maçımız var ve bulun bilinci içersindeyiz. Ancak taraftarımızın ciddi desteğini bekliyoruz. Futbolcular da etten kemikten yapılmakta ve bazen istediğimiz sahaya yansımıyor. Ankaragücü güçlü bir ekibe sahip biz de buna göre hazırlanıyoruz. En iyi mücadeleyi kim veriyorsa ve en az hatayı yapan kazanır. Biz de hatalarımızı en aza indirip iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Diğer yandan Tozo'nun takımla idmanlara başladığını kaleci Tomiç'in ise tedavisini yurt dışında yapıldığını ve yarın akşam Karabük'e geleceğini ifade eden İldiz, "Bülent Ataman düz koşu yapıyor. Devreyi kapatan Cernat ve Fatih Ceylan'ın ise tedavileri yurtdışında devam ediyor" diye konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA ANKARAGÜCÜ MESAİSİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 18:50:00
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 18:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmettin IP: 85.110.225.xxx Tarih : 23.11.2010 23:28:39

İNŞALLAH ANKARA GÜCÜNÜ YENERSİNİZ.AMA SİVASTAN HER TAKIM PUAN ÇIKARTIRKEN AVERAJINI DÜZELTİLTİRKEN SİZLER NE YAPTINIZ . SKORU GÖRÜNCE ŞOK OLDUM.KARABÜKSPORUMUZA BU YAKIŞMIYOR.BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMAK LAZIM BAŞARILAR ANTALYADAN SELAMLAR