18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kardeşten kardeşe jest

Karabük'te "Kardeş Okul, Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Vali Can Direkçi'nin de katılımıyla Yenişehir İlköğretim Okuluna yapılan hijyenik tuvalet açılışı gerçekleştirildi. 

Şirinevler Devlet Hastanesi tarafından yaptırılan tuvaletin açılışına Vali Can Direkçi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, Şirinevler Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Acat ve okul yöneticileri katıldı. Okul Müdürü Dursun Yeşiloğlu, "Valimizin önderliğinde başlayan Kardeş Okul, Kardeş Kurum projesinde Şirinevler Devlet Hastanesi tarafından okulumuza yaptırılan tuvalet, son derece modern ve sağlıklı oldu. Okulumuza katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz" dedi. 

Sağılık ve eğitime büyük önem verdiklerini belirten Şirinevler Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Acat ise, "Sağlıklı bir gelecek yetiştirmek için çocuklarımızın tuvalet ve el yıkama alışkanlığına dikkat etmeliyiz. Kardeş kurum olarak, kardeş okulumuzda hijyenik ortamı sağlamak için sömestr tatilinde gece gündüz çalışarak yeni tuvalet oluşturduk" şeklinde konuştu. 

Kampanyanın meyvelerini almaktan mutlu olduğunu söyleyen Vali Can Direkçi de, "Kardeş Kurum Şirinevler Devlet Hastanesi, 40 bin YTL harcayarak buraya güzel bir yatırım yaptı. Çocuklarımızın sağlıklı ortamda yetişmesi asli görevimiz ve asli sorumluluğumuzdur" dedi. 

Konuşmaların ardından Şirinevler Devlet Hastanesi tarafından Yenişehir İlköğretim Okulu'na yaptırılan tavuletin açılışı gerçekleştirildi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 17:09:13
Güncelleme :15 Şubat 2007 Perşembe 16:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?