18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

PTT 169. yılını kutluyor

KARABÜK'TE PTT'NİN KURULUŞUNUN 169. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

PTT'nin kuruluşunun 169. yıldönümü, Karabük'te çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler Anıt Alanı'nda düzenlenen programla başladı. Buradaki programa PTT Karabük Başmüdürü Ceyhan Yıldırım, müdür yardımcıları ve PTT çalışanları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra PTT teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümü dolayısıyla Karabük PTT Teşkilatı, Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan ve Kurtuluş Savaşı döneminde önemli hizmetler veren PTT teşkilatı, kuruluşunun 169. yıldönümünü kutluyor.

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Karabük PTT Başmüdürü Ceyhan Yıldırım ve PTT mensupları, Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette PTT teşkilatı ve çalışmalar hakkında Vali Nurullah Çakır'a bilgiler veren PTT Başmüdürü Ceyhan Yıldırım, PTT teşkilatının her geçen gün teknoloji ile kendini yenileyerek vatandaşlara güzel hizmetler sunduğunu söyledi.

Vali Nurullah Çakır da özellikle Kurtuluş Savaşı zamanında büyük hizmetler veren PTT Teşkilatının 169. yıldönümünü kutlayarak, başta PTT Genel Müdürü olmak üzere tüm PTT personeline çalışmalarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 14:24:02
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 14:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?