18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Son dakika golüyle galip

KARABÜKSPOR, GAZİANTEPSPOR'U SON DAKİKA GOLÜYLE YENDİ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor sahasında Gaziantepspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, "Eksiklerimize rağmen güzel bir maç oldu" dedi.

Bir ekip olduklarını ve hafta içinde gerek kendisinin gerekse Tolunay Hoca'nın son derece güzel bir maç olacağını söylediğini anımsatan İldiz şunları söyledi:

"Zaman zaman hatalar yapıyoruz bugün de öyle iki hata yaptık ve gol yedik. Kazandık derken beraberlik golünü kalemizde gördük ancak tam berabere bitecek derken galibiyet golünü attık. Maçın son dakikasına kadar izleyenler mükemmel bir maç izledi. İki takımda kazanmak her şeyi yaptı ama sanırım biz biraz daha istedik. Her iki takımı da kutluyorum ve önümüzde 7 önemli maç daha var. Üzerine koyarak çıkışımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Uzatma dakikalarında attığı gol ile takımına üç puanı getiren İlhan Parlak ise, "İlk yarı girdiğim birkaç net pozisyonu değerlendiremedim, ancak moralimi son dakikaya kadar en yüksek seviyede tuttum ve son dakikada atılan goller daha da güzel oluyor" dedi.

Kardemir Karabükspor'un bir diğer gol ayağı Angelov ise taraftarların Bursaspor karşılaşmasındaki tepkisini anlayışla karşıladığını belirtirken "Santrafor mevkii zor bir yer her girdiğin pozisyonu atamıyorsun hafta içini iyi değerlendirdik ve son saniyede kazandık.Golümü taraftarlarımıza armağan ediyorum" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise yaptığı açıklamada

"Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Oyun gitti geldi. Karabükspor'u tebrik ederiz büyük bir yara aldık. Kupa maçı öncesi bu tür maçlara takımı konsantre edemiyorsunuz söylenecek fazla bir şey yok" ifadesinde bulundu.

Kafkas ayrıca, Deumi'nin son dakikada yaptığı hareketin affedilir olmadığını da belirterek, "Üç yıl Gaziantep'de top oynamış ekmeğini yemiş bir oyuncunun yaptığı affedilir değil ucuz delikanlılık" dedi.

Gaziantesporlu Hürriyet ise, "Karabükspor'u tebrik ediyorum fakat Deumi'nin yaptığı hareket yanlıştı, yakışmadı" ifadesinde bulunurken, Cenk Tosun da "Karabükspor iyi oynadı, tebrik ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 17:11:05
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 19:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?