18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Trafiğe yağmur darbesi

ÖSS sınavının yapıldığı bugün Karabük’te etkisini gösteren yağmur, beraberinde kazaları da getirdi. 5 ayrı kazada, 2’si ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Eskipazar ilçesine bağlı Kemiklidede rampasından havanın yağışlı olması nedeniyle 2 aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar Eskipazar ve Karabük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Karabük-Eskipazar Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında ise 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Karabük’ten Eskipazar istikametine gitmekte olan Ali Erışık (49) yönetimindeki 67 ES 824 plakalı araç, havanın yağışlı olması ve yolun kaygan olması nedeniyle Ovacık yol ayrımından yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada araç içinde bulanan, aynı aileden Gülhevik (40), Sefer (69), Uğur (14), Umut (16) ve araç sürücü Ali Erışık (49) yaralandı. Durumu ağır olan Gülhevik ve Sefer Erışık Ankara’ya havale edilirken, kafasından yaralanan Gülhevik Erışık Şirinevler Devlet Hastanesi koridorunda sedye üzerinde bekletildi.

Karabük Sanayi kavşakta meydana gelen ve 3 aracın karıştığı kazada ise 3 kişi yaralandı. Şehir merkezinde meydana gelen diğer kazalarda da 3 kişi yaralandı. Havanında yağışlı olması nedeni ile meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 10 araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaralanan 15 kişi Karabük Devlet Hastanesi ve Şirinevler Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 18:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karabük istanbul IP: 85.99.143.xxx Tarih : 8.07.2005 00:04:46
öncelikle haytını kaybetmediklerini için allah aşükrediyorum insan hayatı bir pul kadar degersiz olmaya başladı günümüzde tüm yaralılara acil şifala r diliyorum ve bu programda emegi gecen tüm basın mensublarına bilgilerden dolayı teşekkürler karabük yeniceli