23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

TSO'dan giyim yardımı

KARABÜK TSO'DAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

Karabük TSO tarafından yardıma muhtaç öğrencilere yardım yapıldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Karabük merkez başta olmak üzere Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde yardıma muhtaç öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Karabük Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen törende konuşan Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yardıma muhtaç ailelerin okulda okuyan çocukları için giyim yardımı ve kırtasiye yapılmak üzere 20 bin TL yardım geldi. Bu para ile öğrencilere 500 adet kırtasiye, 330 adet ayakkabı ve 170 adet mont yardımında bulunuyoruz" dedi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük ise, her yıl TOBB aracılığı ile TSO tarafından yapılan yardımlardan dolayı Baylan'a teşekkür ederek, "Yapılan yardımların Karabük'te 35 okula 360 öğrenci, Yenice, Eskipazar ve Ovacık'ta ise 140 öğrenci olmak üzere toplam 500 öğrenciye giyim ayakkabı ve kışlık montları ile kırtasiyeleri verildi. İnsanlara yapılan yardımlar fazlasıyla geri dönecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karabük Valisi İzzettin Küçük ve TSO Başkanı Pehlivan Baylan tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan yardım kolileri okul müdürlerine teslim edildi.

KARABÜK TSO'DAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 17:33:05
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 18:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 188.56.251.xxx Tarih : 24.10.2010 01:25:26

yine de tesekkürler!Pazarlarda alıcısı kalmayan gocukları,satılamayan ayakkabıları toplayıp fakir öğrencilerimize  çok yardım yaptık demek için her yıl sayın valimizi ve basın mensuplarını cağırıp reklam yapan TSO ya teşekkürlerimizi borç biliriz.(Not:Her yıl LCW okul başına 50 öğrenciye yardım yapmakta ve yaptığı yardım malzemeleri kendi tezgahında sattığı ürünlerden oluşmaktadır.Ama dağıtım yapılırken ne valiyi ne basın mensuplarının haberi yoktur neden acaba,TSO nun biraz hisse çıkaracağını düşünerek Selamlar.............