18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Ülkü Ocaklarından açıklama

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Niyazi Asar, Ülkücü gençlik olarak hiçbir şekilde çatışmaların tarafı olmayacaklarını söyledi. 

Niyazi Asar, yaptığı yazılık açıklamada, 09 Mart 2008 tarihinde Karabük'te üniversiteliler arasında meydana gelen olaylar üzerine geliştirilen spekülasyonların toplumudaki sağduyu ortamını zedelemek yönünde büyük bir mesafe kaydettiğinin görüldüğünü belirtti. 

Asar, "Ülkücüler, provokatif ajanların toplumsal kargaşa oluşturma heveslerine karşı daima uyanık durarak, çatışmanın Türk milletini karanlığa çekmek isteyen kuvvetlerin amacı olduğunu asla unutmayacaktır. 

Ülkücü Hareket, benimsediği çelikten bir disiplin anlayışı ve görev bilinci ile Türk toplumunun huzur ve refahını tesis etme amacıyla çalışmalarına devam edecektir. 

Çağrımız, tüm tahriklere, tüm saldırılara rağmen, Türk milletini birlik ve beraberlik içinde yaşatmak için bir arada yaşayabilme kaygısının çağrısıdır. Bu çağrıya uymak ise her vatanperver Türk gencinin, vatanperverliğinin ayrıca gereğidir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?