22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Ülkü Ocakları'nın hizmet binası açıldı

ÜLKÜ OCAKLARININ KARABÜK HİZMET BİNASI AÇILDI

Ülkü Ocakları Karabük Şubesinin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Ankara Caddesi üzerinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Vural Çelik, MHP Karabük Milletvekili adayları Bircan Akyıldız, Nizamettin Arslan, MHP İl Genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Karabük Ülkü Ocakları başkan ve yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Sinan Ergül, ülkücü hareketin büyük badireler atlattığını, davalarının üzerinde bulanık bulutların dolaşıyor olabileceğini, bu durumun kendilerini asla yıldırmayacağı gibi davalarına azimle sarılma noktasında daha da güç vereceğini söyledi.

Zorluklar ve engellerin dün olduğu gibi bugünde kendilerini yıkamayacağını anlatan Ergül, "Ben ve yönetici arkadaşlarım teslim aldığımız kutsal bayrağı daha ileriye ve yarınlara daha güçlü taşınmak için mücadele etmekteyiz. Bu dava gönül işidir. Bu dava sevda işidir, heyecan işidir. Bizler gönül vererek tüm sevdamız ile ve hiç dinmeyen heyecanımız ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin bize göstermiş oldu hedefler doğrultusunda çıktığımız kutlu yolda tüm engelleri kıymetli ülküdaşlarımızın maddi ve manevi destekleri ile aşacak güçte olduğumuza inanıyorum. Bu davanın kıvılcımını çakıldığı yarınları aydınlatacak Ülkücü Türk evlatlarının analarının şefkatli kucağından Türk milliyetçiliğinin ülkü ocağında bilgi, örf ve disiplin alarak birer bayrak olarak yetiştirildiği ülkemin her köşesinde azim ve kararlılıkla çalan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Karabük Şubesi'nin yeni binamıza taşınmasında hiçbir desteği esirgemeyen Belediye başkanımızın Rafet Vergili'ye teşekkür ve şükranlarını sunuyorum" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, "Ülkü Ocakları devletin ne zaman birilerine ihtiyacı olduğu zaman ortaya çıkmış, devletin yanında olmuş hiçbir zaman devletini mağdur etmemiş, devletin devamı için ne gerekiyorsa, terbiyesi, maneviyatı ve milliyetçili dahilinde gerekeni yapmıştır. Bugünden itibaren Karabük'te ki Ülkü Ocaklarının yeniden yapılanması ile ve yeni hizmet binasında yapacakları programlarla Türkiye'de örnek Ülkü Ocakları olarak faaliyetlerine devam edecektir. Bu ocağın içinden yetişen arkadaşlarımız, üniversitede ki öğrencilerimiz, diğer illerden gelen üniversite öğrencilerimizin de bu misyonu diğer illere taşıması ile beraber ileride devlet düzenin ve idaresinde burada yetişen arkadaşlarımızın yer alacağına inanıyorum. Karabük'teki Ülkü Ocaklarının bugünkü açılışı ile beraber burada bulunan arkadaşlarımızın tamamı ile beraber 12 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara'da kapısını açacağına inanıyorum. Ülkü Ocaklarının bu açılışı ile beraber yarın tekrardan yollara düşerek hayırlısı ilen 12 Haziran'da Ankara'ya iki milletvekili adayımızı göndeririz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Karabük Ülkü Ocaklarının yeni yerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

ÜLKÜ OCAKLARININ KARABÜK HİZMET BİNASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 17:45:01
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 18:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?