22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Üniversitede kütüphane tefrişatı

ÜNİVERSİTEDE KÜTÜPHANE TEFRİŞATI

Karabük Üniversitesinde Dinçer Olcay tarafından eşi Mihrican Olcay anısına yaptırdığı kütüphane tefrişatı törenle hizmete açıldı.

Kütüphane açılışına Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Dekanlar, Müdürler, Daire Başkanları, akademisyenler, Mihrican Olcay'ın eşi Dinçer Olcay, kız kardeşi Mihriban Erken ve akrabaları katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Dinçer Olcay, "Böyle bir şeye vesile olduğum için çok mutluyum. Eşimin anısını yaşatmak için de vesile oldu. Böylece kendimi çok mutlu hissediyorum. Kütüphanenin gençlerimize iyi bir kaynak olacağını düşünüyorum. Gençlere başarılar diliyorum" dedi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise konuşmasında, "Bugün bizim için önemli günlerden bir tanesidir. Değerli misafirler üniversitemize bir kütüphane kazandırma gayreti içerisindeler. Rahmetli Mihrican Oolcay hanımefendi adına kütüphanemize katkı sağladılar. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerle aynı duyguyu baylaşarak üniversitemize, gençliğimize bir kütüphane kazandırma yolunda göstermiş oldukları özveriden ve bağıştan dolayı da kendilerine şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin kurdelesi Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Dinçer Olcay ve Mihriban Erken birlikte kestiler. Açılış sonrası Rektör Uysal günün anısına Dinçer Olcay'a plaket verdi.

ÜNİVERSİTEDE KÜTÜPHANE TEFRİŞATI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 17:50:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 18:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?