18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Vergili eleştirilere cevap verdi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı basın toplantısıyla yerel seçimler öncesi İranlı bir işadamı tarafından organize sanayi bölgesine yapılan yatırımın durduğu söylentilerine cevap verdi.
 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Vergili, İranlı iş adamanın yaptığı yatırım devam ettiğini söyledi. Yatırım ile ilgili bir sıkıntının bulunmadığını vurgulayan Vergili, “İranlıların yapmış olduğu yatırımı ben onların adına takip ediyorum. Temel attığı tarihten itibaren şuana kadar hiç işini kesmedi. Gerekli olan betonlar atılıyor. Beton atma işleminin tamamlanması için az bir kısım kaldı. Önümüzdeki haftalarda çelik bina inşaatına başlayacak. Yani inşaat çalışmaları devam ediyor” dedi. Organize Sanayi bölgesinin Eylül ayına kadar büyük bir oranın dolacağını ifade eden Rıfat Vergili, açıklamalarına şöyle devam etti;


“Eylül ayına kadar organize sanayi bölgesinin yüzde 75’ini dorduracaklarını belirten Başkan Vergili “Organize Sanayi bölgesinin yüzde 75’ini Eylül ayına kadar dorduracağız dedik, doldurmayada devam ediyoruz Bir arkadaşımız başka bir yerde yatırım yapmak istiyordu ancak burada yatırım yapmasını istedik ve kabul etti böylelikle bir parsel daha dolmuş oldu. Amacımız Organize Sanayi Bölgesi’nin yüzde 75’ini doldurmaktır.”
Başkan Vergili gazetecilerin sorularını da cevapladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?