6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Mağarada mahsur kaldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde merak ederek girdiği mağarada mahsur kalan genç, cep telefonu ile aradığı polis ve itfaiye ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldı. 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ''155 Polis İmdat'' hattını arayan Halil Çemçem (17), Zafer Dağı'nın bir parçası olan Alikayası bölgesindeki kayalıklarda bulunan bir mağarada mahsur kaldığını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis ve itfaiye ekipleri, olay yerine gittiklerinde 20 metre yükseklikteki mağarada mahsur kalan Çemçem ile karşılaştı. 

Ekipler düzenledikleri kurtarma operasyonunda mağaraya bir halat sarkıtarak, Çemçem'i bulunduğu yerden çıkardı. Kayalıklardan aşağı indirilen Genç, yaşadığı heyecan nedeniyle baygınlık geçirdi. Ekiplerin yardımıyla kendine gelen Çemçem, uzun süreden beri merak ettiği mağaraya tırmanarak çıktığını ancak çıkmak istediğinde ise bastığı her yerin göçmek üzere olduğunu belirtti. 

Bunun üzerine polisi aradığını kaydeden Çemçem, ''Tosya itfaiyesi ve polisi, büyük bir uğraştan sonra beni kurtardı. Tövbe ettim bir daha bilmediğim hiçbir yere çıkmayacağım'' dedi.
AA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar 12:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep erdem IP: 85.100.102.xxx Tarih : 16.02.2007 13:02:11
Ah bekardeşim ne işin vardı ora hani derler ya insanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan gelirmişşş:):):):):):):):):):)):)