4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

İtfaiyeden ilginç tatbikat

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü erlerinden oluşan Bando Takımı, itfaiye teşkilatının kuruluşunun 294. yıldönümü etkinliklerinde önce marş çaldı ardından tatbikata katıldı.


İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 294. yıldönümü Rize'de belediye tarafından düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören görevi başında hayatını kaybeden itfaiye erlerinin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından Rize Belediyesi itfaiye erlerinden oluşan bando takımı İstiklal Marşı'nı çaldı. Belediye İtfaiye Müdürü Bayram Ali Sarı, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.


Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise belediye itfaiyesinde yaptıkları yeniliklerden bahsetti. Bu sırada itfaiyeci bandocular kullandıkları müzik aletlerini bırakarak tatbikat için hazırlandı. Konuşmaların ardından tüp yangınını söndürme, doğalgaz yangınına müdahale, kaza yapan araçtan yaralı kurtarma ve yanan bir binaya müdahale tatbikatları gerçekleştirildi. Başarıyla sonuçlanan tatbikat beğenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 19:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?