18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇARŞAMBA - SAMSUN

'Köşe Kapmaca' izleyenleri kırdı geçirdi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından sahnelenen "Köşe Kapmaca" adlı tiyatro oyununa Çarşambalılar büyük ilgi gösterdi.

Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Erol Menteşoğlu’nun yönetiminde, Hidayet Sayın’ın yazdığı "Köşe Kapmaca" adlı oyun, Hak Eğitim Merkezi Tiyatro Salonu’nda sahneledi.

Çarşambalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği oyunun 2 haftadır her gün oynandığı bildirildi.

Kahkahaya boğan "Köşe Kapmaca" adlı oyunda köyün delisi rolündeki Çarşamba Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Mustafa Acar dikkat çekti.

Halk Eğitim Merkezi öğretmeni ve yönetmen Erol Menteşoğlu, Çarşamba’da yıllar önce başlatılan tiyatroculuğun uzun süredir çeşitli nedenlerden dolayı durduğunu söyledi.

Menteşoğlu, "Bu dönemde her şey istediğimiz gibi oldu. Dar bütçeyle halkımıza muhteşem bir tiyatro seyrettirdiğimize eminim. Halkımızdan ve işadamlarımızdan destek bekliyoruz. İnanın Çarşambalı olarak başaramayacağımız hiç bir şey yok" dedi.

Çarşamba Belediye Başkan Vekili Mustafa Acar ise yaşamı boyunca her işte çalıştığını, ancak unutamadığı ve her zaman zevk alarak yaptığı mesleğin tiyatroculuk olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 12:43:06
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 18:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuray aydemir IP: 85.98.8.xxx Tarih : 8.03.2005 15:50:59
bu haberi duymak beni çok sevindirdi; çünkü çarşambamızda tiyatro ya pek yer verilmiyo.Tiyatro yaşamımızda çok önemli bir yere sahip aslında halkımızı bu ihtiyaçtan mahrum etmemek için daha fazla tiyatro oyunuyla buluşturmak lazım.bunun için özellikle belediyemize büyük görev düşmekte.