6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Ahşap dükkan böyle yıkıldı

Tokat il merkezinde yapılan inşaat hafriyat çalışmasında faciadan dönüldü.

Soğukpınar Mahallesi Behzat Bulvarı'nda bir inşaat firmasının bina yapmak için yaptığı hafriyat esnasında bitişiğinde bulunan ve market olarak kullanılan bina yıkıldı. Dükkan sahibi canını saniyelerle kurtardı.

İnşaat hafriyat çalışmasının yapıldığı yerin bitişinde bulunan tek katlı ahşap bina market olarak hizmet veriyordu. Yıkılma esnasında markette görevli 2 kişi ve sahibinin dışarıda olması nedeniyle can kaybı yaşanmadı. Yıkılan binadan geriye sadece ahşapları kalırken dükkan tamamen kullanılamaz hale geldi.

Dükkan sahibi Emin Uyan, "Yaklaşık 2 saat önce duvarlardan sesler geldi. Bende gidip inşaat firmasına duvarlardan sesler geliyor tehlikeli bir durum var dedim. Onlar bana bir şey olmaz ama sen istersen dükkanı kapat dediler. Dükkanı nasıl kapatırım böyle bir şey mümkün değil dedim ve dükkanıma döndüm. Olaydan önce yanımda olan 2 genç dışarı çıktı bende abdest aldım, namaz kılacaktım. Dükkan önüne çıktım, dükkan aniden inşaat çukurunun üstüne devrildi. Saniyelerle hayatta kaldım. Allah çok şükür canımız kurtuldu fakat bütün emeğim birikintim olan işyerim tamamen kullanılmaz hale geldi." dedi.

İnşaat alanına gelen itfaiye ve sivil savunma ekipleri güvenlik önlemleri aldı

CHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2013 Salı 14:07:02
Güncelleme :1 Mayıs 2013 Çarşamba 15:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık serhat IP: 78.170.99.xxx Tarih : 2.05.2013 11:51:54

bu vatandaşın zararını o işyerine ruhsat veren belediye karşılasın.