7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Niksar'da eğitime destek

NİKSAR'DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde bir hayırseverin destekleri ile Niksar'a yaptırılan ilköğretim okulunun açılışını yaptı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde devlet vatandaş işbirliği ile hayırsever işadamı İhsan Karatay'ın katkılarıyla yaptırılan 18 derslikli ilköğretim okulu törenle açıldı. Törende konuşma yapan işadamı Karatay, Niksar'dan ayrılırken verdiği sözü yerine getirerek bir hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını söyledi. Niksar'ın hayırsever işadamları açısından şanslı bir ilçe olduğunun altını çizen Vali Şerif Yılmaz ise konuşmasında, "İlimizde Niksar, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde hayırsever işadamlarımızın yaptırmış olduğu okul sayıları diğer ilçelerimize göre daha fazla. Ben doğup büyüdüğü yeri unutmayan, memleketlerine sahip çıkan ve burada bulunan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapan tüm hayırsever vatandaşlarımıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bugün buna bir kez daha şahit olduk devlet-vatandaş işbirliği ile okulumuzun bir bölümü devletimiz bir bölümü de hayırsever işadamımız tarafından yaptırıldı. Bu devletimizle vatandaşımızın kaynaşmasının çok güzel bir örneğidir" diye konuştu.

Vali Yılmaz, konuşmasının ardından işadamı Karatay'a günün anısına teşekkür belgesi ve ceviz sandık hediye etti. Vali Şerif Yılmaz, işadamı İhsan Karatay, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in birlikte kurdele keserek okulun açılışı yaptı.

NİKSAR'DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 18:45:05
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 18:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman GÜRAN IP: 78.181.89.xxx Tarih : 17.12.2010 09:45:46

Ben de İstanbulda yaşayan bir Niksarlı olarak çok mutlu olduğumu belirtmek istedim. Gelecekteki yeni nesillerimize hayırlı olmasını temenni ederim.Sizlere de bu haberleri yayınladığınız için ayrı teşekkür ederim.