7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

SSK Hastanesi'nde sistem karmaşası

SSK Tokat Hastanesi’nde randevulu hasta muayene sisteminde aksamalar vatandaşı çileden çıkartıyor.

Her geçen gün artan hasta yoğunluğu azaltmak ve iyi bir sağlık hizmeti verebilmeyi amaçlayan SSK Hastaneleri’nde geçtiğimiz yıllarda başlatılan telefonla randevu sistemi bazı aksaklıklar nedeniyle vatandaşı zor durumda bırakıyor.

Hasta muayene saatlerine riayet etmediği iddia edilen doktorların mesai saatlerine geç başlaması ise hastanede kuyrukların uzamasına ve verilen randevu saatlerinde aksamalara yol açıyor. Kuyrukta beklemeden şikayetçi olan vatandaşlar telefonlu randevu sisteminin hiç bir anlam ifade etmediğini belirterek, doktorların özel muayenelerine daha fazla vakit ayırdıklarını bunun cezasını ise SSK’lıların çektiğini iddia etti.

SSK Tokat Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Emin Çakır, randevulu hasta kabulü sisteminin önümüzdeki aylar içersinde kaldırılacağını belirterek, "SSK Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığı’na devri konusu gündemde. Yeni yıl içersinde yapılan protokol gereği Devlet Hastaneleri gibi hizmet vereceğiz. Bu anlamda yavaş yavaş telefonlu randevu sistemini kaldıracağız. Böyle bir hazırlık içersindeyiz. Şuanda telefonla randevu sistemini dikkate alınmıyor, haricinde de hasta kabulü yapıyoruz. Bu nedenle randevu saatlerinde sarkmalar yaşanıyor" dedi.

NURHAN İÇMEZ TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 10:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatıh memiş IP: 88.228.173.xxx Tarih : 3.05.2008 12:44:03

adamgibi randavu alma yeriniz yok yazıklar olsun