7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıldırım'da kuyumcu soygunu

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir kuyumcu dükkanına soyan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, alarm butonuna basan iş yeri çalışanını elinden bıçaklayarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinin karşısında bulunan Sinan Evren'e ait kuyumcu dükkanına gelen bir kişi, iş yerinin vitrinini hazırlamakta olan çalışan Levent Hacızade'ye bıçak doğrultarak vitrinin önündeki sehpada bulunan bilezikleri aldı.

Zanlı, bu sırada alarm butonuna basan Hacızade'yi elinden bıçaklayarak hızla olay yerinden kaçtı. Hacızade'nin butona basmasının ardından iş yerine gelen çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, zanlının kullandığı bıçak, Yüksek İhtisas Hastanesi morgunun önündeki duvar üzerinde bulundu.

Bu arada, elinden yaralanan Hacızade, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hacızade, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''İş yerine aniden biri girip elindeki bıçakla 'altınları ver' deyince şaka sandım. Daha sonra bu kişi yeniden aynı şeyleri söyledi. Hemen alarm butonuna bastım. Bunun üzerine bu kişi bıçakla bana saldırdı. Ben de bir meşrubat kasasını onun üzerine savurdum. Bu sırada sehpada olan bilezikleri alarak kaçtı'' dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, zanlının arandığı bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 17:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?