5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

27 ailenin evi onarıldı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğüne bağlı Gelibolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oturulmayacak derecede eski, virana, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan 27 muhtaç durumdaki vatandaşın evlerinin bakım, onarım ve yenilemesi yapıldı. 

Gelibolu Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, barınma yardımları kapsamında onarılarak oturulabilir hale getirilen 27 aileden 4 tanesini ziyaret etti. Kaymakam Çakıroğlu, 2008 yılında 176 bin YTL'lik kaynak aktarımı ile muhtaç durumdaki Gelibolu merkezi ve köylerinde bulunan 27 ailenin barınma ihtiyaçlarının sağlandığını ve harcanan paraların yerine ulaşıp ulaşmadığını anlamak amacıyla ziyarette bulunduklarını söyledi. 

Bu arada ihtiyacı bulunan 7 ailenin evinin onarılması için de Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğüne proje sunulduğu, ödeneğin sağlanması için onay beklendiği öğrenildi. 

Evleri onarılan Zehra Öğüç, Sebahat Şimşek, Mevlüt Karadaş ve Muharrem Balgül, yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini sunarak, devletin kendilerine destek olmasından mutluluk duyduklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 11:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?