5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Bir saat içinde iki kez intihara kalkıştı

Çanakkale'de motordan denize atlamak üzereyken vatandaşlar tarafından kurtarılan sara hastası şahıs, 1 saat sonra 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak ikinci kez intihar etmek istedi. 

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Çanakkale ile Kilitbahir arasında sefer yapan motorlara binen Kastamonu doğumlu Hasan Sarıöz, feribotun kapağına çıkarak aşağı atlamak istedi. Mini feribotta bulunan yolcuların çabalarıyla kurtarılan şahıs sahile çıkarıldı. 1 saat geçmeden kordon boyunda 6 katlı bir binanın çatısına çıkan Sarıöz, ikinci kez intihar etmek istedi. Sahilde vatandaşların meraklı gözlerle seyrettiği olaya el koyan emniyet kuvvetleri, Sarıöz'ü aşağı indirmek için büyük çaba sarf etti. 

Güvenlik açısından itfaiye aracı, ambulans ve sağlık ekipleri de aşağıda hazır bekledi. Israrla yanına gazetecileri isteyen Hasan Sarıöz'ün bu talebi üzerine sivil polislerle birlikte çatıya çıkan bir gazeteci, intihar etmek isteyen şahsı bu eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren konuşmanın ardından sivil polisler Sarıöz'ü etkisiz hale getirerek aşağı indirdi. 

İş bulamadığı için bunu yaptığını belirten şahsın garip hareketlerde bulunması dikkat çekti. Sarıöz'ün değişik illerde birçok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken, bu eylemlerinin yer aldığı haberlerden oluşan dosyayla dolaşması herkesi şaşırttı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 16:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?