5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Çelik emekli oldu

Belediye başkanı Cihat Bingöl ve Daire Amirleri emekli olan İtfaiye amiri İbrahim Çelik’e veda yemeği verdi.

Veda yemeği sırasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cihat BİNGÖL” Beş yılı meclis üyesi olmak üzere 14 yıldan beri birlikte çalışıyoruz. Bu süre içersinde sevindiğimiz veya üzüldüğümüz günler oldu. Sonuç olarak hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Geçen bu süre içersinde Gelibolu halkına hizmet ettik. Aramızdan emeklilik hakkını kazanan arkadaşlarımız emekli oldu. Bu güne kadar yaptığınız hizmetlere teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

02–01- 1984 Yılında Gelibolu Belediyesi Zabıta amirliğinde göreve başlayan İbrahim ÇELİK,1990 Yılında da Zabıta Amirliğine atandı. Dört yıl Zabıta Amiri olarak görev yapan çelik 1994 yılında İtfaiye Amirliğine atandı.

14 yıldan beri itfaiye amiri olarak görev yapan İbrahim ÇELİK” 25 yıldan beri elimizden geldiği kadar Gelibolu ya hizmet ettik. Amacımız güzel ilçemize hizmet etmekti. Görevde olduğum süre içersinde sıkıntılı ve sevinçli günlerimiz oldu. Bu süre içersinde istemeden de olsa bazı arkadaş ve vatandaşlarımızla ters düştüğümüz oldu. Ama burada bizim amacımız her zaman daha iyi hizmet etmekti. Artık genç arkadaşlarımıza görevi devretme zamanının geldiğini düşünerek emekli oldum. Emekli oldum ama bana ihtiyaçları olduğu anda 24 saat arkadaşlarımın yanındayım” dedi.

Belediye Başkanı Cihat BİNGÖL Gecenin sonunda emekli olan İbrahim Çelik’e bugünün anısına bir plaket takdim etti. Daire amirleri de Emekli olan arkadaşlarına saat hediye ettiler.

Gelibolu Belediyesi
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?