30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Duble yolda büyük tehlike

DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..

Yapımı devam eden Çanakkale-Lapseki arasındaki 30 kilometrelik duble yolda meydana gelen yüzlerce çukur ile belirli bölgelerde oluşan toprak kayması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Çanakkale-Lapseki arasındaki duble yolu kullanan sürücüler yaklaşık 2 aydan buyana yolda meydana gelen çukurlarla heyelanın kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, “Her yağmurlu havada yol göl haline geliyor. Hemen hemen her hafta çok sayıda aracımız makas kırdığı gibi, tekerleklerde hasar meydana geliyor. 30 dakikada katedilecek yol bu çukurlar sebebiyle 1 saatten fazla sürüyor. Duble yol yapılmadan önce burası çok iyiydi. Kısa sürede Çanakkale-Lapseki arasında sefer yapabiliyorduk. Duble yol çalışmanın ardından burada sık sık kazalar da meydana geliyor. Yetkililere durumu defalarca anlatmamızın ardından yama yapılmasına rağmen her seferinde yol yeniden eski haline dönüyor. Burada kalıcı bir çözüm yolunun bulunmasını istiyoruz. Aksi halde yolda ulaşım yapılamayacağı gibi, ölümlü kazalar da yaşanabilir. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

Öte yandan Çanakkale-Lapseki yolunun belirli bölümlerinde yaşanan toprak kayması elektrik direklerinin de zarar görmesine sebep oldu. İlçe girişi Şekerkayası mevkii ile Umurbey altında toprak kayması sebebiyle yol belirli bölgelerde daralırken; elektrik direklerinin bir kısmı da yan yatarak devrilme tehlikesi atlattı. Uludağ Elektrik A.Ş. yetkilileri de tehlikeye sebep olan elektrik direklerini bölgeden kaldırmak için çalışma başlattı.

DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
DUBLE YOLDA BÜYÜK TEHLİKE..
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:49:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 14:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?