30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

İbrahim Bodur’dan rektöre ziyaret

İBRAHİM BODUR’DAN REKTÖR AKDEMİR’E ZİYARET

Kale Grubu Kurucu Murahhas Azası ve Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim Bodur, ÇOMÜ Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Tezcan ve Kale Grubu Genel Müdürü Remzi Gula’nın da eşlik ettiği ziyarette Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin kuruluş aşamasından itibaren içinde bulunduğunu belirten Dr. H. İbrahim Bodur, ÇOMÜ'nün Çanakkale kentine sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda üst düzeyde katkı sağladığına dikkat çekti. Üniversite bünyesinde yetişen kaliteli insan gücünün de ileriki zamanlarda Çanakkale'nin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Bodur, ihracatta katma değer yaratmanın önemine vurgu yaparak, "Teknoloji alanında üniversitemizin yetiştirdiği akademisyenlerimizin yeni fikirlerine ve buluşlarına her zaman ihtiyaç var” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir de yakın zamanda Çek Cumhuriyeti'nde Silesian Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen "Global Ekonomik Kriz ve Fırsatlar" konulu 6. Uluslararası İşletme Yönetimi Sempozyumu'na ÇOMÜ olarak sundukları katkılardan ötürü verilen madalyayı Dr. H. İbrahim BODUR'a sunarak bu başarıyı kendisiyle paylaşmak istediklerini ve bundan onur duyduklarını ifade etti. Prof. Dr. Akdemir, ÇOMÜ olarak Dr. H. İbrahim Bodur'un ve Kale Grubu'nun desteğini her zaman hissettiklerini söyledi.

Prof. Dr. Akdemir, Dr. H. İbrahim Bodur'un ismini vererek kurdukları Dr. H. İbrahim Bodur Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi'de yürüttükleri çalışmalar ile öğrencilere girişimciliği alternatif kariyer hedefi olarak gösterdiklerini ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu'na üye iki üniversiteden biri olduklarını söyledi. Prof. Dr. Ali Akdemir gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. H. İbrahim Bodur'a teşekkürlerini sundu.

İBRAHİM BODUR’DAN REKTÖR AKDEMİR’E ZİYARET
İBRAHİM BODUR’DAN REKTÖR AKDEMİR’E ZİYARET
İBRAHİM BODUR’DAN REKTÖR AKDEMİR’E ZİYARET
İBRAHİM BODUR’DAN REKTÖR AKDEMİR’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 19:44:03
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 23:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?