30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Küçük başkan koltuğu devraldı

TEMSİLİ BAŞKAN GÖREV BAŞINDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Tuğba Aygün temsili Belediye Başkanı oldu.

Belediye Başkanı olan Aygün, Başkan Yardımcıları olan okul arkadaşlarıyla birlikte makama gelerek temsili Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdi. Belediye Başkanı Tuğba Aygün, Atatürk’ün armağan ettiği bu bayramı çoşku ile kutladıklarını belirterek, “Devlet okullarında bu özel günlere özgü projeler olmasını istiyoruz” dedi.

Daha sonra Başkan Aygün, daire müdürlerini çağırarak yapılmasını istediği projeler ile ilgili bilgiler vererek çalışmaların en kısa sürede başlamasını istedi. Daire müdürleri, Başkan Aygün’e yapımı devam eden projeler ve çalışmalarla ile ilgili bilgiler verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Tuğba Aygün ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yerine getiren öğrencilere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 15:46:01
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 00:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?