30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Kura ile tüp bebek sahibi oldular

KURA İLE TÜP BEBEK SAHİBİ OLDULAR

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaklaşık 10 ay önce gerçekleştirilen 'Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Semineri'nin ardından kura ile tüp bebek uygulamasına hak kazanan 11 kadından 9'unun yapılan operasyon sonunda hamile kaldığı açıklanırken, çiftlerden biri 16 yıl sonra gelen bebeklerini kucaklarına aldı.

Lapseki Belediyesi'nin organizasyonunda İstanbul Tüp Bebek Merkezi doktorlarından Op. Dr. Aret Kamar'ın yaklaşık 10 ay önce ilçede verdiği 'Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Semineri'nden sonra gerçekleştirilen çekilişte 11 ailenin tüp bebek uygulamasına hak kazandığını belirten Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, "Seminerin ardından Lapseki ilçemizde aşılaması gerçekleşen 11 anne adayının 9'u hamile kaldı. Bunlardan ilk müjde de Şerife ve Nurdoğan Çetin çiftinden geldi. İstanbul Çapa Hastanesi'nde dünyaya

gözlerini açan minik Ömer Burak Çetin, 16 yıldır evli olan ailenin çocuk özlemini giderdi. Bu çalışmada bizlere yardımcı olan İstanbul Tüp Bebek Merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Hamile olan diğer anne adaylarının durumu da şu an iyi" dedi.

Yapılan aşılamanın ardından hamilelik süresince hiçbir sıkıntı yaşamadığını anlatan Şerife Çetin ise evladını kucağına almanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, İstanbul Tüp Bebek Merkezi Direktörü Metin Akdeniz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Kaya Gencer ve MHP İlçe Başkanı Hüsmen Okay Çetin de doğumun ardından eve dönen aileyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

KURA İLE TÜP BEBEK SAHİBİ OLDULAR
KURA İLE TÜP BEBEK SAHİBİ OLDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 16:19:05
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 23:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?