30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Öğrencilerden örnek yardım

ÖRNEK ÖĞRENCİLER

Çanakkale Onsekiz Mat Üniversitesi (ÇOMÜ) Çağdaş Sınıf Öğretmenliği Topluluğu üyeleri, "Bir kitap, bir aydın" kampanyasında topladıkları 4 bin kitabı Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki Kömürlü Köyü İlköğretim Okulu ile Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yukarıtekevle Köyü İlköğretim Okulu'na gönderdi.

Onsekiz Mart Üniversitesi Süleyman Demirel Konferans Salonu önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan ÇOMÜ Çağdaş Sınıf Öğretmenliği Topluluğu Başkanı Ahmet Arslan, daha önce kendi üniversitelerinden mezun olan 2 öğretmen arkadaşlarının talebiyle kampanya düzenlediklerini belirterek, "Topluluk akademik danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Bülent Güven'in sorumluluğunda yürütülen 'Bir kitap bir aydın' adını verdiğimiz bu kampanyaya öğrenci arkadaşlarımızın yanı sıra Çanakkalelilerin de büyük katkısı oldu.

Topladığımız 4 bine yakın kitap ile kırtasiye malzemelerini MNG Kargo cüzi bir ücretle Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki Kömürlü İlköğretim Okulu ile Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yukarıtekevle Köyü İlköğretim Okulu'na götürecek" dedi.

MNG Kargo Bursa Müdürlüğü Satış Pazarlama Müdürü Dursun Demir ise, ÇOMÜ'nün sosyal sorumluluk hassasiyetin azaldığı bir ortamda yaptığı bu çalışmayı takdirle karşıladıklarını belirterek, "Şirket olarak bizim işimiz taşımacılık. Ancak bizler eğitime, bilgiye ulaşması gereken nice yerler olduğunun farkındayız. Bunu bizden daha iyi bilen de olamaz. Çünkü biz çok geziyoruz. Türkiye'nin her noktasına girip çıkıyoruz. Bu tarz projelerde kimler varsa, kimler destekçiyse onların yanınızdayız" diye konuştu.

Prof. Dr. Eyüp Özdemir ve Yrd. Doç. Dr. Bülent Güven de öğrencileri bu örnek kampanya dolayısıyla tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından kitaplar araçlara yüklenerek yola çıkarıldı.

ÖRNEK ÖĞRENCİLER
ÖRNEK ÖĞRENCİLER
ÖRNEK ÖĞRENCİLER
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 16:52:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 19:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?