30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Okuma yazma seferberliği

KEPEZ’DE OKUMA YAZMA KURSU

Çanakkale merkeze bağlı Kepez beldesinde belediye ve Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğinde okuma yazma kursu açıldı.

Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kursun eğitmenliğini Şükrü Bulut'un yaptığını belirten Halk Eğitim ve ASO Müdürü Hamit Saygılı, “Bu kurslara başlayarak kendinize yeni bir yol açmış bulunuyorsunuz. İlk önce 1. kademe kurslarımızla okur ve yazar belgesi alacaksınız ve bırakmayarak 2. kademe kurslarımızı da bitirerek ilköğretim diploması yerine geçecek, kiminize ehliyet almasını bile sağlayacak belgeye sahip olacaksınız. Bizi sizlerle buluşturma imkanını sağlayan Kepez belediye başkanına da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ortam ve olanaklarla artık size sadece kurs günlerinde burada bulunmak ve öğretmeninizle birlikte bu işleri başarmak kalıyor" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Dr Ömer Faruk Mutan da geleceği kucaklamak için onu anlamak; anlamak içinde okumak ve yazmak gerektiğini belirterek, “Amacımız bu kurslarla bu eksikliğinizi giderme ve sizlerinde geleceği anlayarak kucaklamanızı sağlamaktı. Bunu da sağladığımız için mutluyuz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 10:33:03
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 12:01:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?