2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

15 yaşındaki alkollü sürücü kaza yaptı

Eminönü'de saat 02.30 sıralarında kullandığı otomobille kaza yapan 15 yaşındaki alkollü sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Kaza yaptıktan sonra kendinden geçmiş bir şekilde yerde yatan küçük çocuk, ambulansın olay yerine gelmesi ile şaşırtıcı bir şekilde ayaklanarak, ambulansa yürüyerek götürüldü.

Tramvay yolunda seyir halinde bulunan M.S.'nin (15) kullandığı 34 EKA 05 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki korkuluklara vurdu. Olayda yaralanan M.S., kendi imkanları ile otomobilden çıkarak yol ortasında yatmaya başladı. Kendinden geçmiş bir görüntü sergileyen M.S., olay yerine istenen ambulansın gelmesi ile bir anda ayaklandı. Görenleri şaşkına çeviren M.S., "Ben iyiyim" diyerek ayağa kalktı ve polislerden yardım istedi. M.S., yürüyerek ambulansı götürüldü ve daha sonra Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.S.'nin hastanede yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edilirken, hastanede de zaman zaman kendinden geçtiği öğrenildi. Bu arada M.S.'nin yapılan sorgulamasında "Arabayı abimden aldım" ve "Arabayı abim kullanıyordu" şeklinde farklı ifadelerde bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 10:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?