3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

375 aileye 100 bin YTL para yardımı

Ümraniye Belediyesi, ilçede yaşayan yoksul vatandaşlara bayram öncesi 375 aileye toplam 100 bin YTL nakit para yardımında bulundu. 

Ümraniye Belediyesi yoksullara yönelik yardım çalışmaları kapsamında, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine nakit para yardımında bulundu. Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir programla, 375 aileye toplam 100 bin YTL nakit para yardımı yapıldı. 

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, göreve geldikleri 2004 yılından buyana sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirdiklerini söyledi. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu hep diri tutmak istediklerini hatırlatan Başkan Hasan Can, "İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç kardeşlerimize her fırsatta yardım eli uzattık. Gerek ayni ve gerekse nakdi yardımlarla onların hep yanında olduk. Aynı ilgi ve heyecanla sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi de Yardım Sandığı birimimizin belirlediği 375 aileye 100 bin YTL' yi aşkın nakit para yardımı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza ilaç, gıda, askerlik, eğitim ve başka alanlarda da katkılar yapıyoruz. Aşevimiz her gün 650 kişilik yemeği yoksul kardeşlerimizin kapısına kadar götürüyor. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmadık ve inşallah bundan sonra da bırakmayacağız" dedi. 

Başkan Hasan Can'ın konuşmasının ardından yardım dağıtımına başlandı. Başkan Can, bazı ailelere yardımları kendi elleriyle dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 13:14:30
Güncelleme :25 Eylül 2008 Perşembe 18:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?