3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

4 kişiye hayat verdi,bugün uğurlandı

Ataköy'de geçirdiği bir trafik kazasının ardından beyin ölümü gerçekleşen ve sonrasında organlarıyla 4 kişiye hayat veren 16 yaşındaki Türker Şanlı son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.
 
Beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından organları 4 kişiye nakil edilen Türker Şanlı için Ataköy 5. Kısım Cami'nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze törenine, annesi Hülya Şanlı ve babası Enis Şanlı'nın yanı sıra çok sayıda arkadaşları ve yakınları da katıldı. Tören süresince Türker Şanlı'nın arkadaşları ve annesi gözyaşlarına engel olamadı. Anne Hülya Şanlı, "Ben anneyim, ben anneyim" şeklinde feryatlarda bulunurken, arkadaşları da Türker için uzun süre gözyaşlarına boğuldu. Türker Şanlı'nın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Ataköy'de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden 16 yaşındaki Türker Şanlı'nın böbrekleri, karaciğeri ve kalbi organ bekleyen 4 kişiye nakil edilmişti.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 18:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur kılıç IP: 81.213.99.xxx Tarih : 4.11.2006 01:11:25
öncelikle kent habere teşekkürlerimi sunar saygılarımı arz ederim. ben türker şanlının çok samimi arkadaşlarından biriyim, arkadaşımı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyken siz onu bu satırlarla ayakta tutuyorsunuz emeği geçen herkese selamlar olsun. ALLAHa emanet olun.