6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

513 öğrenci üniversite yolcusu

TÜRK TELEKOM OKULLARI MEZUN 513 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE YOLCUSU

Türk Telekom okullarından bu yıl mezun olan bin 29 öğrenciden 513 tanesi üniversiteli oldu.

Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde eğitim ve eğitimin altyapısına yaptığı yatırımlar neticesinde tamamlandığında 30 bin öğrencinin eğitim göreceği Türk Telekom okullarından bu yıl 513 öğrenci üniversite sınavında başarılı olarak, çeşitli okullara yerleştirildi.

Türk Telekom okullarından mezun olan öğrencilerin üniversite sınavındaki başarılarını değerlendiren Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu, "Türk Telekom Okulları'nda eğitim gören 513 öğrencimizin üniversite sınavında sağlamış oldukları başarı, bizleri gururlandırmaktadır. Her yıl yaklaşık 1.5 milyon gencimizin üniversite sınavlarına girdiğini ve bunlardan yaklaşık 700 bininin çeşitli üniversitelere girebildiğini biliyoruz. Türkiye eğitim sistemine nesiller boyu hizmet verecek

eğitim tesisleri kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu eğitim yuvalarından başarıyla mezun olan öğrenciler mutluluğumuzu katlıyor ve onların başarıları bizi gururlandırıyor. Türk Telekom Okulları, hayatlarının her aşamasında, bir eğitim abidesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edecek" dedi.

2006 yılında Ulaştırma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile protokolü imzalanan proje 35 ilde 76 eğitim binasını kapsıyor. Şu ana kadar 72 binanın tamamlandığı proje geçtiğimiz yıl, 4 tanesi büyük ödül olmak üzere toplam 8 uluslararası ödül kazandı.

TÜRK TELEKOM OKULLARI MEZUN 513 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE YOLCUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 10:53:00
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 11:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?