3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ablasına sarılmak isteyince..

Beşiktaş'taki adliyede görülen Fransa'da bir Musevi işadamının fidye karşılığı kaçırılması davasının çıkışında arbede yaşandı. Cezaevine götürülen ablasına sarılmak isteyen bir tutuklu yakını, kendisini engelleyen polise tepki gösterdi.


Fransa'da Musevi işadamını kaçırarak ailesinden 200 bin euro fidye aldıkları ve terör örgütü TİKKO üyesi oldukları iddiasıyla yakalanarak Beşiktaş'taki adliyeye çıkarılan 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine konuldu. Sanıkların cezaevine götürülüşü sırasında tutuklu yakınları ile polis arasında arbede yaşandı. Polis barikatını aşarak ablasına sarılmak isteyen bir tutuklu yakınını polisler engellemeye çalışırken, kadın, "Vatanı satanlara bir şey demiyorsunuz, benim öğretmen ablama sarılmamı
engelliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Polisler genç kadını uzaklaştırmaya çalışırken bir başka tutuklu yakını da polislerin üzerine yürüyerek, "Siz benim ailemi görüştürmüyorsunuz" diye feryat etti. Yaşanan gerginliğin ardından sanıklar geniş güvenlik önlemleri altında polis minibüsüne konulurken, bir tutuklu yakını polis minibüsü önünü kesti. Bunun üzerine polis ekipleri minibüsün önüne geçen şahsı uzaklaştırarak gerginliğin büyümesine önledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 18:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?