3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Arnavutköy'e güçlü aday adayı

Yerel seçimler yaklaştıkça güçlü aday adayları da teker teker ortaya çıkmaya başladı. 1989-1994 yılları arasında meclis üyeliği ve Başkanvekilliği yapan işadamı Cesur Gürel İstanbul'un yeni Belediyelerinden biri olan Arnavutköy Belediye Başkanlığı için,  Ak Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatına resmi başvurusunu yaparak aday adayı oldu.

Cesur Gürel Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine atıfta bulunarak; "geçmişi temiz , içi hizmet aşkı ile yanıp tutuşan ekibim ile yola çıkıyorum ve vefa borcumu geçmişte yaptığımız hizmetlerde olduğu gibi şimdi Arnavutköy'de yapacağım hizmetler ile ödemek istiyorum" dedi.

Gürel , adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 

“Avrupa ile yarışan İstanbul'umuzun bir İlçesi olan Arnavutköy'ün ve halkının layık olduğu en güzel şekilde yaşamaları için, bugün bir çok insan için hayal olan yapısal ve idari projeleri Arnavutköyde hiç vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz. Halkımız ile bütünleşen bir belediye anlaşıyışı ile 7 gün 24 saat hizmet vereceğiz. , Belediye makamında oturan bir anlayış ile değil daima halkı arasında olan, halkının sorunlarına aracı kullanmadan direk çözümler bulan bir anlayışta olacağız.  Tüm Arnavutköy halkının  aktif katılım yollarını açarak belediye yönetimine katkıda bulunmalarını sağlayıp  el ele layık olunan en güzel yerlere getireceğiz"

Gürelin kendi anlatımı ile  özgeçmişi;

15 yıldan beri Arnavutköy Bölgesinde siyasetin içinde bulundum.  Siyaset, bir sevda, aileden gelen bir gelenek benim için. 90 lı yıllarda Başbakanımızla beraber aynı catı altında çalıştım. daha sonra uzun yıllar Avrupa'nın değişik ülkelerinde hayatımı sürdürdüm. 

Şehircilik, sanayi, hizmet nedir ? bu sorunun cevabını oralarda gördüm. 10 yıla yakın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile dirsek dirseğe iyi günde kötü günde mücadelemiz oldu . Şu an 3 çocuğu ile birlikte turizm ile uğraşan, içinde hizmet aşkı bulunan bir işadamıyım. Ve Arnavutköy'de bulunan komşularım ile birlikte, hep beraber bu yola baş koydum.

Mesut Güder / KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 16:49:58
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 17:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?