30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beykoz'da üç katlı bina çöktü!

Sabahın erken saatlerinde etkisini artıran yağışlı hava, Beykoz'da Sülük deresinin seviyesinin artmasına ve ardından üç katlı bir binanın çökmesine neden oldu. Binada bulunan 11 kişilik üç aile, ev sahibinin binanın çatladığını farketmesi üzerine dışarı çıktı. Olayın şokunu yaşayan ihtiyar bir kadın gözyaşlarına hakim olamadı.

Akbaba Köyü Yenimahalle Şehit İrfan Çıkmazı Sokağında dere kenarında bulunan üç katlı bir bina sabah saat 07.30 sıralarında çöktü. Olayın ihbar edilmesinin ardından olay yerine jandarma ekipleri, itfaiye ve kepçe gönderildi. Binada yaşayan üç aile ev sahibinin uyarısı üzerinde binadan çıktı. Binada kiracı olarak kalan Ali Erdoğan, "Ev sahibimiz sabah saatlerinde namaza kalkınca binadaki çatlağı farketmiş. Bizi uyandırdı, binayı boşalttık. Binada üç aile kalıyordu" dedi.

Olayın şokunu yaşayan ihtiyar bir kadın ise gözyaşlarını tutamadı. İhtiyar kadın çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Binanın derenin üzerine doğru yıkıldığı görüldü. Bazı vatandaşlar, derenin ıslah çalışmasının bir noktaya binanın yıkıldığı yere kadar geldiğini bundan sonrasının ihale edildiğini ileri sürdü.

Yıkılan binanın etrafında jandarma ekibi güvenlik önlemi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 10:01:02
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 10:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?