4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bu defa kadın dayağı hastanelik etti

BU KEZ ERKEK DEĞİL, KADIN ŞİDDETİ HASTANELİK ETTİ

Türkiye'de son günlerde kadına yönelik şiddet haberleri artarken, bir şiddet haberi de Kağıthane'den geldi. Bu kez bir erkek değil, bir kadın boşandığı eşini hastanelik etti.

İddiaya göre M.C. isimli genç adam, çocuğunu görmek için boşandığı eşi E.A.'nın Keçideresi Mahallesi'ndeki evine geldi. M.C., çocuğunu yanında götürmek istediğini söyleyince eski eşiyle aralarında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, E.A. ve annesi başına sert bir cisimle vurarak şahsı dövmeye başladı. Bu sırada genç kadının alt katta oturan kardeşleri de gürültüyü duyarak eve geldi. E.A. ve ailesi arasında kalan M.C. kendini güçlükle sokağa attı. Öfkeli aile de genç adamın

arkasından sokağa koştu. Eski eşi ve ailesi tarafından linç edilmek istenen M.C., bu sırada sokaktan tesadüfen geçen polisler tarafından kurtarıldı. Yüzü gözü kanlar içinde kalan şahıs, polislerce hastaneye götürüldü. Burada muayene edilen M.C., daha sonra karakola getirildi.

E.A. ve ailesi de polisler tarafından karakola götürüldü. Burada ifadesi alınan E.A.'nın, "Çocuğumu kaçırdı" dediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BU KEZ ERKEK DEĞİL, KADIN ŞİDDETİ HASTANELİK ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 11:02:05
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 14:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?