6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Çocuklar için anti bakteriyel ayakkabı

ÇOCUKLAR İÇİN ANTİ BAKTERİYEL AYAKKABI ÜRETİLDİ

Vicco, yaptığı Ar-Ge çalışmaları sonucu, anti bakteriyel ayakkabı üretti.

Vicco Genel Müdürü Fatih Tokdemir, çocukların ayak sağlığı için bir süredir Ar-Ge çalışması yürüttüklerini ve çalışmalar sonucu çocukların sağlığı için anti bakteriyel ayakkabı üretmeyi başardıklarını ifade etti.

Ar-Ge çalışmalarını Ekoteks Laboratuar ile birlikte yürüttüklerini anlatan Tokdemir, Ekoteks'in uluslar arası geçerliliği olan bağımsız bir laboratuar olduğuna dikkat çekerek, "Çocukların sağlıklı ve güvenilir ayakkabı kullanımı için Vicco olarak Ar-Ge çalışması başlattık. Günlük yaşamda kullandığımız birçok ürünün içerdiği kimyasal maddeler, çocuklarımızın sağlığını tehdit ediyor. Günümüz koşullarında, zararlı bakterilerin yaygınlığı ise bilinen bir gerçek. Bu durumdan en çok etkilenenler ise çocuklarımızdır. Bu alanda yaptığımız çalışmalar sonucunda Anti bakteriyel ayakkabı üretmeyi başardığımız için çok mutluyuz. Ürünlerimiz de aynı zamanda çocuklarımızın sağlığını tehdit edecek hiç bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Amacımız çocukların daha sağlıklı ayakkabı giyebilmesidir" dedi.

Tokdemir, Vicco olarak ürettikleri Anti bakteriyel ayakkabıların bakteri üretimini engellediğinin laboratuar çalışmasıyla onaylandığını ifade ederek, "Vicco'nun ayakkabıları içerisinde yer alan özel madde sayesinde, sağlıklı, güvenle kullanılabilecek bir ayakkabı halini almaktadır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 10:39:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 11:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?