3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Duran otomobile çarptı

Bakırköy'de, arızalanınca yol kenarına park edilen bir otomobile başka bir aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Bakırköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan Sirkeci istikametine seyreden Hatice Karadeniz yönetimindeki 34 AU 0577 plakalı otomobil, sahil yolu Yeşilköy sapağına gelmeden arızalandı. Karadeniz'in yol kenarına park ettiği araca, aynı istikamette seyreden Mehmet T. yönetimindeki 34 TF 056 plakalı araç arkadan çarptı. Kazada yaralanan sürücü Hatice Karadeniz ile arkadaşları Özlem Y., Cemal K. ve Sadık M., ambulanslarla Samatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Hatice Karadeniz'in Atatürk Havalimanı'nda gece vardiyasında çalıştığı ve mesai arkadaşlarıyla birlikte lokantaya yemeğe gittiği öğrenildi. Kaza haberini duyan havalimanı çalışanları, olay yerine akın etti. Karadeniz'in arkadaşı Mehmet Ali Topal, "Hatice araç arıza yapınca yol kenarına park etmiş. Arkadan gelen araçta galiba Hatice'nin aracını sonradan fark etmiş ve arkadan çarpmış. Şimdilik ciddi bir şey yok" dedi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 14:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?