30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Emniyetten Şırnaklı öğrencilere yardım

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Doruklu ve Hakkari Yüksekova İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilere okul araç ve gereçleri ile sportif malzemeler hediye gönderdi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Esenler Belediyesi'nin desteği ile Silopi'ye bağlı Doruklu İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilere okul araç ve gereç yardımında bulundu. Öğrencilerin okul ihtiyaçları olan kırtasiye ile birlikte okulun mevcut futbol takımında oynayan öğrencilere de spor formaları gönderildi.

Bir polis memuru ve eski bir milli güreşçinin talepleri doğrultusunda ise Hakkari Yüksekova İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemeleri gönderildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı ile irtibat kurarak bölgede okuyan öğrencilere para yardımı ile birlikte güreş yapılan spor malzemeleri gönderdi.

İstanbul-Hakkari-Şırnak arası çalışan otobüslerle gönderilen malzemeler öğrencilere okul müdürleri aracılığı ile verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 14:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?