4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Erdoğan'a mahalle sevgisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki evinin önünde yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.


Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki evinin önünde saatler öncesinden itibaren başbakanın gelişini bekleyen vatandaşlar, AK Parti'nin kapatılmasına ilişkin davaya tepki gösterdi.

Erdoğan, makam otomobilinin caddeye girmesiyle birlikte alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Gece yarısı olmasına rağmen Erdoğan'ı, Türk bayrağı ve pankartlarla karşılayan çok sayıda vatandaş arasında çocukların da bulunması dikkat çekti. Otomobilinden indikten sonra alkışlar eşliğinde vatandaşlarla tek tek
tokalaşan Erdoğan, kapısının önünde mahalle halkına kısa bir konuşma yaptı.

Vatandaşarın alakasına teşekkür eden Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nda da aynı bu şekilde vatandaşlarımızla birlikte olduk. Mahallemizde de değerli komşularımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Vatan bizim, millet bizim. 'Tek bayrak' dedik, 'tek devlet' diyerek de yolculuğumuz devam ettiyoruz. Demokrasi kolay bir mücadele değil. Demokrasi mücadelesinde ne kadar ileri gidersek, ekonomide de o kadar ileriye gideriz" dedi.


Mahalle halkını da sakin olmaya davet eden Erdoğan, "Sakin olun. Gerginliğe gerek yok. Kimseye kinimiz, nefretimiz yok. Yaradılanı yaradan ötürü seviyoruz" diye konuştu.


Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan, vatandaşların tezahüratları eşliğinde evine girdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 00:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?