3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Erdoğan'ın kızı hacı oldu!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın küçük kızı Sümmeyye Erdoğan, hac görevini tamamlayarak Türkiye'ye döndü.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde arkadaşlar tarafından çiçekle karşılanan Sümeyye Erdoğan ve beraberindekiler gazetecilerin ilgisinden sıkılınca VIP Salonu'ndan çıkmayı tercih etti.

Suudi Arabistan Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla 13.00'te Medine'den İstanbul'a gelen Sümeyye Erdoğan ve beraberindekiler, dış hatlar terminalinden normal yolcu olarak pasaport kontrolünden geçti. Bagajlarını arkadaşlarıyla beraber diğer yolcularla birlikte bant başında bekleyen Sümeyye Erdoğan, yetkililerin VIP Salonu'ndan çıkarma teklifini geri çevirdi.

Sümeyye Erdoğan daha sonra bagajlarının uzun süre gelmemesi ve gazetecilerin yoğun ilgisi üzerine rahatsız olunca, korumaları eşliğinde VIP Salonu'ndan çıkmayı tercih etti. Bagajları da görevliler tarafından alındı.

Aynı kafilede bulunan işadamı Cengiz Fırat, "525 kişilik kafile hac boyunca hep beraberdik. Kimse Sümeyye Erdoğan'ı tanımadı. Bizimle beraber yemek kuyruğuna girdi. Normal bir hacı gibi görevini yaptı. Çok mütevaziydi. Burada gazeteciler çekim yapana kadar kim olduğunu bilmiyorduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 16:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?