6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Ergezen 3. köprünün sinyalini Aksaray'da verdi

Aksaray'da 'duble yol'  inşaatlarında incelemelerde bulunan Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, İstanbul Boğazı’na 3. köprünün gerekli olduğunu ve bunun için projelerinin hazırlandığını söyledi. Bakan Ergezen, "Her şey hazır. Bugün Başbakanımız çalışmalara başlayalım derse 3. köprü çalışmaları başlayacaktır" dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Ankara Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Aksaray ve Konya Ereğli’de tamamlanan bölünmüş yollarda incelemelerde bulundu. Amacın kısa zamanda kaliteli ve büyük oranda bölünmüş yol yapmak olduğunu vurgulayan Bayındırlık Bakanı Ergezen, Aksaray Karayolları İl Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da trafiği rahatlatacak 3. köprünün yapımı için projelerinin hazırlandığını kaydeden Bakan Ergezen, "İstanbul’daki trafik sorunu biliniyor. Geçmiş dönemlerde de çalışmalar yapılmış; ancak biz kamulaştırması, çevre bağlantı yolları, nerede başlayıp nerede biteceği konusunda 3. köprü projelerini tamamladık. Her şey hazır. Bugün Başbakanımız çalışmalara başlayalım derse 3. köprü çalışmaları başlayacaktır" diye konuştu.

kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 15:35:09
Güncelleme :3 Kasım 2004 Çarşamba 17:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?