6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Esrara fişek kokaine şeker

Esenler'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4'ü kadın 15 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 3 kilogram esrar ve 1.5 kilogram kokain ele geçirildi. Özel harekat polisinin desteğinde yapılan operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat timlerinin yardımıyla 12 Ocak günü Esenler Karabayır Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Önceden tespit edilen adreslere yapılan eş zamanlı baskında 4'ü kadın 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada 3 kilogram esrar ve 1.5 kilogram kokain ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar, sorgulanmak üzere Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan sorgulamada zanlıların 3 ailenin mensubu olduğu ortaya çıktı. Bu kişilerin kendi aralarında konuşmalarında ve müşterileriyle pazarlık sırasında esrara fişek, kokaine ise şeker dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlıların hepsi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 10:38:00
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 12:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?