1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Evreka konutlarının yarısı 3 günde satıldı

Soyak'ın "küçük metrekareli" ve satın alınabilir" konseptini geliştirdiği Soyak Evreka konutlarına yoğun talep geldiği bildirildi. 

Soyak'tan yapılan açıklamada, satışa sunulan konutların yüzde 50'sinin ilk 3 gün içinde satıldığı ikinci etap satışların ise 15 Nisan 2007'ye kadar aynı fiyattan gerçekleştirileceği belirtildi. 48 metrekareden 100 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip konutlar 100 bin YTL ile 200 bin YTL arasında değişiyor. Toplam 812 konuttan Soyak Evreka'nın birinci ve ikinci etapta satılan daireleri tüm ayrıntıları tamamlanmış olarak Nisan 2009'da teslim edilecek. 

Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, büyük kentlerde küçük metrekareli konutlara duyulan ihtiyacı Soyak Evreka projesi ile çok net gördüklerini ifade ederek, Kartal'ın iş yeri merkezi olduğu kadar Soyak Evreka ile yerleşim bölgesi olarak da öne çıkacağını söyledi. 

Çamlıbel, 9 Nisan'da başladıkları birinci etap satışlarının 3 gün içinde büyük bir bölümünü tamamlamış bulunduklarını belirterek "Tüketicilerin Soyak'a duyduğu güven ve ilgiden mutluluk duyuyoruz. 46 yıllık birikim ve tecrübelerimizle, ihtiyaçlara göre tasarlanmış modern konutlarımızı yeni ev sahiplerine kavuşturmaya devam edeceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 16:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?