6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Eyüp'te kamyon dehşeti

EYÜP'TE FRENİ BOŞALAN HAFRİYAT KAMYONU DEHŞET SAÇTI

Eyüp'te freni boşalan hafriyat kamyonu önce yol kenarındaki araçlara, ardından da yolun karşısına geçmek için orta refüjde bekleyen kadına çarptı. 32 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken, dehşet anları bir görgü tanığı tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Olay saat 14.30 sıralarında Sakarya Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 NZM 99 plakalı hafriyat kamyonu yokuş aşağı inerken freni boşaldı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, park halindeki 2 otomobil ve 2 kamyona çarptı ancak duramadı. İlerlemeye devam eden kamyon, yolun karşına geçmek için orta refüjde bekleyen Tuğba Ağıl(32) isimli yayaya çarptı. Ağıl'a çarpan kamyon yol boyunca ağaçları devirdikten sonra yaklaşık 100 metre ileride durabildi.

Dehşet anlar cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, kazanın ardından büyük panik yaşandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ağıl'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Tuğba Ağıl'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Aynı yerde son bir ayda 2 kez kaza olduğunu belirten çevredeki vatandaşlar ise hafriyat kamyonlarının caddeyi kullanmamasını istedi. Bir görgü tanığı ise, "Freni boşalmış ve kadına çarpmış. Burada hep bu tür kazalar oluyor" diye konuştu.

Ağıl'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 17:17:02
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 23:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?