6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Fatih'te 'travesti' cinayeti!

Fatih'te gece saat 01.00 sıralarında aynı evde bir travesti ve bir kadın kimliği belirsiz 3 kişi tarafından bıçaklandı. Olayda travesti şahıs hayatını kaybederken, yaralı kadın itfaiye merdiveni ile 4. kattan indirilerek hastaneye kaldırıldı.

Şehremini Mahallesi Koyuncu Sokak 20 numaralı binada yaralıların olduğu ihbarını alan polis alarma geçti. Olay yerine gelen polis, kapalı kapı ile karşılaşınca itfaiyeden ve sağlık ekipleri istedi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi geldi. Binada bulunan yaralı şahsı çıkartmak için çalışma başlatan itfaiye erleri önceyi kapıyı kırarak içeri girdi. Daha sonra da merdiveni hazırlayan ekipler, binanın 4. katından bulunan yaralıyı almak için merdiveni açtı. Yaralı Seyhan Özmemiş'i çıkarmak için seferber olan itfaiye erleri, yaralıyı merdivenle indirerek ambulansa taşıdı. Yaralı Seyhan Özmemiş, ambulansla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan apartmanda bıçaklanarak hayatını kaybeden diğer şahıs Fevzi Yener'in travesti olduğu ve 10 yerinden bıçaklandığı tesbit edildi. Olayın ardından apartmandan 3 kişinin kaçtığı tesbit edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 06:22:04
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 09:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?