4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Galatasaray'ın acı günü

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın kurucusu ve genel koordinatörü Alpaslan Dikmen, Şişli Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Cenaze namazına Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbolculardan Ümit Karan, Dikmen'in ailesi ve yakınları ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve birçok takımın taraftarları katıldı. Cami avlusunu dolduran taraftarlar, kılınan cenaze namazının ardından Dikmen'in cenazesini Cevahir Alışveriş Merkezi önüne kadar omuzlarda taşıdı. Değişik takımları tutan taraftarlar, cenazede biraraya gelirken, hep birlikte Dikmen için dualar edip, tezahüratlar yaptı. Alpaslan Dikmen, daha sonra dualar eşliğinde Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Alpaslan Dikmen'in çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Güzel bir insandı. Yiğit ve mert bir delikanlıydı. Galatasaray için herşeyini ortaya koyan bir kardeşimizdi. Ölümüne çok üzüldük. Şu anda ne kadar sevindiğini de hepimiz beraber izliyoruz. Kendisine rahmet,ailesine başsağlığı, bütün Galatasaraylılara da sabır diliyorum. Kendisini özleyeceğiz" dedi.
"Konyaspor maçına siyah forma ile çıkmayı düşünüyor musunuz ?" sorusu üzerine ise Başkan Polat, "Böyle bir hazırlığımız olmadı, ama maç öncesi saygı duruşunda bulunacağız" ifadelerini kullandı.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Bugün cenazeye diğer takım taraftarlarının da katılması Alpaslan'ın mücadeleci yönünün yanında ne kadar centilmen olduğunu da gösteriyor.Bütün Galatasaray camiasına ve sporseverelere başsağlığı diliyorum" dedi.


Sarı-kırmızılı futbolcu Ümit Karan da, "Herkes yaptıklarıyla anılır. Önemli bir karakterdi benim için. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 18:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamido gardas IP: 82.238.121.xxx Tarih : 29.09.2008 16:22:38

ALLAHTAN RAHMET KEDERLI AYLESINE BASALIGI VE SABIRDILIYOR VARDIGI YERDE ALLAH UTANDIRMASIN MEKANI CENNET YARDICISI ALLAH OLSUN BU MUBAREK AYDA BAYRAMLARINI KUTLAR ALLAHTAN TEKRAR RAMMETDILERIM