30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Isınmak isterken canından oldu

Sarıyer'de boş bir binada çıkan yangın, 1 kişinin ölümüne neden oldu. Yangının, çevresinde Meksikalı olarak bilinen kimsesiz şahsın ısınmak için yaktığı odun sobasından kaynaklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.30 sıralarında Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Sezaibey Sokak'ta bulunan 2 katlı boş bir binada meydana geldi. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Alevlerin söndürülmesinin ardından binada inceleme yapan itfaiye ekipleri, yanmış halde bir erkek cesedi ile karşılaştı. Çevresinde Meksikalı lakabı ile tanınan ve kimsesi olmadığı ifade edilen şahsın, ısınmak için yaktığı odun sobasının kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Görgü tanıkları, binadan yanık kokusu ve duman gelmesinin ardından durumu itfaiyeye bildirdiklerini belirtirken, ölen şahsı tanıdıklarını söyledi. Meksikalı olduğu belirtilen şahsın çocuklarının kendisi ile ilgilenmediğini kaydeden mahalle sakinleri, kaderine terk edilen şahsın, boş binada yaşam savaşı verdiğini dile getirdi. Öte yandan yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?