30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İSKİ veznesinde de ‘boykot’ afişi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ’nin Bağcılar Şubesi’nde yer alan “İsrail’i boykot” afişlerinde, ‘Faşist Devlet’ ifadesi kullanılıyor

Küçükçamlıca’daki Subaşı Camii’nin girişinde yer alan “İsrail’i boykot” afişinin ardından bir boykot afişi de İSKİ’nin Bağcılar Şube Müdürlüğü’nde ortaya çıktı.
İBB’ye ait işletmelerden İSKİ’nin Bağcılar Şube Müdürlüğü, İsrail ve Yahudi karşıtı afişlerle dikkat çekiyor. Kurumdaki vezne bölümünün camında yer alan bir kâğıtta, çok sayıda ünlü markanın logolarına yer verilerek, “Bu ürünlere verdiğiniz her 25 kuruşla bir Filistinli bebek veya kardeşimiz ölüyor. İsrail ve Yahudi yandaşlarının logolarının bazıları” deniliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı kurumda veznenin yanı sıra giriş kattaki ilan panosunda da, İngilizce “Faşist Devlet” yazılı İsrail bayrağının, Tzipi Livni’nin fotoğrafının ve “Türkiye’de ve dünyada Yahudi firmaları” başlığı altında çok sayıda firmanın logosunun bulunduğu bir afiş de bulunuyor. İsrail saldırıları sonucu ölen ve yaralanan çocukların fotoğraflarının ortasında da, İsrail’le bağlantılı olduğu öne sürülen çok sayıda firmanın logosu var.

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 00:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?